Google

maanantaina, kesäkuuta 26, 2006

Huussi-Huugo

Huussin aluset ovat aina kiehtoneet Tyynen mieltä, siispä tämänpäiväinen tarina keskittyy tähän herkkään ja mysteeriseen tantereeseen. Kun seuraavan kerran mökkeilette ja tukevan aterian jälkeen ns. luonto kutsuu, älkääpä rymistelkö sinne huussiin hoilaten ja jo housut/vekkihame valmiiksi puolisääressä vaan menkää hiljaa hiipien tuulen alta. Kurkatkaa varovasti reiästä...ja jos olette onnekkaita, voitte nähdä vilauksen jostain pienestä ja vikkelästä olennosta. Huussi-Huugo se siellä jo odottelee valppaana , mutta arkana. Huugolla on nimittäin hommana erotella pökäleet koon mukaan erillisiin kasoihin. Heti kun pökäletuottaja on vapauttanut teoksensa jakeluun, säntää Huugo pikku kepillä vierittelemään pökäleitä omiin kasoihinsa. Huugo viihtyy ainostaan mökki/maaseutu hyyskissä ja välttelee suoraa kontaktia asiakkaan kanssa. Huugo on yleensä iloinen ja energinen, mutta silloin kun asiakkaan toimituksessa on paljon laatuvaihtelua kiinteyden suhteen, on Huugo apea ja vähän kireäkin. Mutta muutama karkkipäivä ja kuitupitoinen jätös taas nostavat hymyn Huugonkin huulille.

4Kommenttia:

Anonymous Nimetön kirjoitti...

Kuulostaapi siltä, että Huugo on melkoisen nopealiikkeinen ja voisi jopa sanoa sähäkkä kaveri? Jos näin on, niin mitenkäs Hyyko jaksaa odotella materian irtoamista toisesta tai sitten jos jo opittuaan tuntemaan ao. yksilön tavat ja tottumukset, niin ne yht'äkkiä vaihtuvatkin täysin toiseen "äärilaitaan"? Pysyykös Yuköo tehtävissään tilanteen tasalla? Onko hänestä tehty tarkempia havaintoja ja voiko asiaan tutustua tarkemmin?

12:54 ap.  
Blogger Tyyne kirjoitti...

Miten niin tarkempia. Tuijotappa silmiäsi räpäyttämättä huussin reikään n. kolme tuntia, niin alkaa tulla näkyviin tonttua ja maahista yhtenä pötkönä. Piirrät sitten ruutuvihkoon tarkat kuvat.

10:42 ip.  
Anonymous Nimetön kirjoitti...

Ei h...vettiläene!! Nyt olen toista päivää tuijotellut pytynalusia ja alkaa olla silmät "verillä", eikä muuta näy ku lapset ja vaimo ihmettelemässä Mään toilailuja. Yritä siinä sitten selitellä, että en minä vaan Tyyne... Oisko nyt kuitenkin käynyt niin, että Huugoa tavataan vain rajoitetuilla alueilla...vähän kuin liito-orava?

8:18 ip.  
Blogger Tyyne kirjoitti...

Enempi vähempi...harvonpa on huussia siirretty Huugon takia. Eikös Puijonlaakson palvelukodin laajennusta jouduttu siirtämään liito-oravan takia, kun ylimpiin kerroksiin ei ollut edullista sijoittaa hoitoyksikköjä. Näin järkevästi hehkutti Savon Seiska Sanomat.

9:02 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home